FAQ

Tongerloplein - Udenhout

Veel gestelde vragen

Hooikoortstabletten zijn toegestaan mits ze verpakt zijn in een gesloten originele verpakking
Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen in een flesje of tube van maximaal 100 ml. Spuitbussen en sprays zijn vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan.
Het is niet toegestaan om paracetamol mee te nemen. Paracetamol is verkrijgbaar bij de EHBO.
Wij hanteren een zero tolerance beleid, drugs is daarom niet toegestaan. Uiteraard is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.
Ja, het is mogelijk om vegetarisch te eten op het festivalterrein.
Op het festivalterrein kan je betalen met pin en cash.
Tijdens het bestelproces, kun je een Paylogic account aanmaken. Deze kun je gebruiken bij jouw volgende aankoop en om de informatie in te zien van je bestellingen. Het email adres dat je hebt opgegeven is de gebruikersnaam van je Paylogic account.
Paylogic stuurt je een wachtwoord per email op na het voltooien van de registratie. Controleer je ongewenste postvak, als je deze email niet hebt ontvangen vlak na de registratie.
Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs doorverkopen. Zorg er wel voor dat de ticket op naam komt te staan van de nieuwe eigenaar.
Alle tickets zijn persoonsgebonden, hierdoor is het noodzakelijk dat jouw naam op jouw ticket staat in ons systeem. Hier wordt op gecontroleerd bij de ingang.
Je kunt jouw tickets aanvragen via onderstaande link. https://shop.paylogic.com/28fcf8bea6a64eb9afa9e24f08f39280/ Je hoeft jouw ticket(s) niet uit te printen. Via de telefoon de barcode laten scannen is voldoende. #savetheearth.
Wij hebben een Kiss&Ride op het volgende adres: Slimstraat 7, 5071 EG Udenhout
Het is mogelijk dat je geen toegang hebt tot jouw persoonlijke Paylogic Account om een van de volgende redenen: Het is mogelijk dat je een ander e-mailadres hebt gebruikt toen je registreerde voor jouw Paylogic Account. Gelieve al je e-mailadressen na te lopen.
Wanneer je jouw wachtwoord vergeten bent, kun je klikken op Forgot password? Je kunt vervolgens de instructies volgen om je wachtwoord te resetten.
Op onderstaande data gaan de tickets in de verkoop.
10 November 2022
Jazeker kan dat! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Contacteer hiervoor Hello@chapterevents.nl en vermeld hoeveel zielen er in de groep zijn
+ foto van de groep in ’t mooiste pekske!
Mega Outdoor Carnavals Party is goed toegankelijk voor rolstoelen.
Problemen met je ticket of krijg je deze niet meer gevonden? Neem dan contact op met onze ticket provider Paylogic. Ook als er iets verkeerd is gegaan met het bestellen van de tickets kan je bij hen terecht voor vragen.
Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw ervaring van ‘t Dorpsterras deelt op social media. Gebruik #MEGAOUTDOORCARNAVALSPARTY of #MOCP2022 om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn tot een meter toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of hello@chapterevents.nl voor een persaccreditatie.
Op het evenementen terrein bevinden zich geen kluisjes en/of garderobe. Houd hier dus rekening mee met het meenemen van waardevolle spullen. In deze periode van het jaar kunnen de weersomstandigheden nog erg koud zijn, houdt hier dus rekening mee met je kleding. 
Ondanks dat het Nederlandse weer zeer onvoorspelbaar is blijft dit evenement een outdoor evenement. Er zijn geen overdekte gedeeltes en het volledige terrein is in de buitenlucht. Zorg voor gepaste kleding bij het bezoeken van dit evenement.
Dit evenement is aan weersomstandigheden onderhevig. De organisatie kan tot 24-uur voor aanvang van een bijeenkomst besluiten deze, vanwege slechte weersvoorspellingen, te annuleren. Mochten de weersomstandigheden het opengaan van de locatie verhinderen, dan wordt de bijeenkomst verplaatst naar een later moment. Restitutie is daarom niet mogelijk. We nemen 24 uur voor aanvang contact met je op, wanneer afgelasting door het weer dreigt. Het risico op slechte weersomstandigheden ligt bij de bezoeker, mits bijeenkomst niet 24-uur vooraf geannuleerd wordt.
Bij binnenkomst van het evenement zal er om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. Een geldig legitimatiebewijs is een ID kaart, paspoort of rijbewijs. Een kopie, schoolpas, ov kaart of zorgpas e.d. is géén geldig legitimatiebewijs. Kan je geen legitimatiebewijs tonen dan wordt toegang tot het evenement ontzegt en heb je geen aanspraak op restitutie. Let op: ID fraude is strafbaar en wordt altijd gemeld bij de politie.
Dit evenement is vanaf 18 jaar en ouder. Op het moment van toetreden van het evenement moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Word je één dag later pas 18? Dan krijg je helaas geen toegang tot het evenement. Indien toegang tot het evenement word ontzegd vanwege de leeftijd krijg je ook geen restitutie van je ticket geld. Daarnaast moet je ten alle tijden je leeftijd kunnen aantonen met een geldig legitimatiebewijs.
Neem contact met ons op via de mail. Zet in deze mail een omschrijving van hetgeen dat je kwijt bent en voeg eventueel wat foto’s toe. Indien het voorwerp is gevonden nemen wij contact met je op over het terugbrengen naar de rechtmatige eigenaar. Ben je tijdens het evenement iets verloren en wil je checken of het al niet is gevonden? Alle verloren voorwerpen brengen wij naar de kassa.