Feestcafe Info

Tongerloplein - Udenhout

Klik op een knop voor meer info over het evenement

Leeftijd

Mega Outdoor Carnavals Party heeft een minimumleeftijd van 18 jaar. Op de dag van het festival moet je voldoen aan de minimumleeftijd, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Locatie

Mega Outdoor Carnavals Party vindt plaats in Udenhout. Tongerloplein, 5071 CX Udenhout

Tijden

Zondag 19 Februari: 16:00 – 21:00 

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Neem vanaf centraal station Tilburg, bus 9 richting Udenhout en stap uit op de kastanjelaan. Raadpleeg indien nodig 9292.

Parkeren

Kom je met de auto? dan kun je parkeren op het parkeerterrein bij Sportpark Zeshoeven.
Deze bevindt zich aan de Sportlaan.

Kiss & Ride

Het beste kun je jezelf laten afzetten in de slimstraat, ter hoogte van de kerk. Via het kloosterpad loop je richting de entree.

Carnavalswagens

Er is geen mogelijkheid om jouw carnavalswagen in de buurt van het terrein te parkeren. Ook zal er geen mogelijkheid zijn om met jouw carnavalswagen op het terrein te staan.

Tickets

Tickets voor Mega Outdoor Carnavals Party 2022 zijn verkrijgbaar via onze ticketshop. Heb je een vraag over je ticket? Kijk dan in onze FAQ voor een antwoord. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze ticketing partner PayLogic.

Betaalwijze

Tijdens Mega Outdoor Carnavals Party kunnen consumpties uitsluitend betaald worden met een festivaltoken. Het is niet mogelijk eten of drinken te kopen met contant geld. Er bevindt zich op het festivalterrein een kassaloket waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart.

Entree

De entree van Mega Outdoor Carnavals Party bevindt zich op de Theaterplaats. De entree sluit elke show 2 uur voor het einde van het evenement. Het is na deze tijden niet meer mogelijk om het festivalterrein te betreden. Wij hanteren een binnen is binnen beleid. Het is dus niet mogelijk om het terrein te verlaten en weer terug te keren.

Kluisjes/garderobe

Er bevinden zich op het festivalterrein geen kluisjes of een eventuele garderobe. Houd hier dus rekening mee met het meenemen van waardevolle spullen. In deze periode van het jaar kunnen de weersomstandigheden nog erg koud zijn, houd hier dus rekening mee met je kleding.

EHBO

Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein.

Wat mag ik niet meenemen op het festivalterrein?

De hieronder genoemde lijst is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan op het festivalterrein. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein te waarborgen. 

  • Geen provocerende kleding en vlaggen of kleding 
  • Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks
  • Verdovende middelen (drugs)
  • Huisdieren
  • Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum 
  • Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s (vuur)wapens, laserpennen
  • Eten en drinken

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over Mega Outdoor Carnavals Party? Stuur dan een berichtje via Messenger of een e-mail. Veel antwoorden op meest gestelde vragen kun je ook terugvinden in onze FAQ

Pers/media

Heb je vragen over een persaccreditaties of andere pers gerelateerde informatie? Neem contact op via Hello@chapterevents.nl